Rusta upp dina loppisfynd

http://epicproducts.com/bop/3835 Det är inte alla saker som säljs på loppis som är spännande och unika, fördelen är att du kan fixa det själv. Att handla på loppis och sen renovera eller piffa upp köpen är väldigt populärt och det finns en hel del som man kan göra med sina fynd. Det enklaste sättet att hitta något man gillar är ju trots allt att handla på loppis och sen ändra om det hur man vill.

source Ett väldigt enkelt medel för att piffa upp en begagnad möbel är att måla om den. Det enda som krävs är sandpapper, färg och tid samt engagemang. Det garanterar att ingen har samma möbel som dig och ger en unik känsla till hemmet. Är du inte sugen på att måla om kan du använda tapeter eller textiler. Tapeter är perfekt för att skapa möbler med mönster och textiler passar för att klä om bland annat stolar och fåtöljer.

http://www.bouhs.nl/bof/1725 Ljusstakar i metall eller silver som blivit mörka och tråkiga går lätt att fixa upp med metallputs. Resultatet blir som om du har köpt helt nya.

https://katalogiroslin.pl/z9032/5769 Ett väldigt bra tips är att kika efter tavlor på loppis och second hand. Även om motiven inte faller dig i smaken så kanske ramen gör det. Det kan vara att tavlan har en väldigt fin och unik ram, köp då hem den och byt ut motivet mot en egen tavla eller varför inte ditt favoritfoto.

go to site Böcker går att använda till mycket mer än att bara läsa. Något som är väldigt pyssligt är att vika pappret till olika motiv. Det går enkelt att till exempel vika ett hjärta och sedan dekorera boken med band eller andra fina saker. Är du inte sugen på att spendera för mycket tid med att vika alla sidor i en bok, eller om du helt enkelt inte vill förstöra boken, så kan du skapa ett stilleben istället. Stapla några böcker ovanpå varandra och sätt ett snöre runt, det ser både hemtrevligt ut och är enkelt att fixa.

http://www.tkcsinnovations.com/bom/435  

Leave a Reply

follow Your email address will not be published. Required fields are marked *

go here

click

bitcoin cash wallet hash engineering

http://www.irinakirilenko.com/cr21/8902